Grote kans dat een hond jouw pad kruist

Maar wat als een hond je ontzettend bang maakt?

Bij familie of vrienden, op straat onderweg naar werk of school, tijdens het winkelen of bij het hardlopen in het park. Als je niet meer op bezoek durft bij familie of vrienden omdat zij een hond hebben? Als je op een zonnige zondag niet een boswandeling maakt of het park in gaat omdat je daar onherroepelijk honden tegenkomt?

Hulp voor kinderen en volwassenen

coaching bij angst voor honden

VOLWASSENEN

Met ruim 2 miljoen honden in Nederland kom je altijd wel een keer een hond tegen in je dagelijkse omgeving. Maar wat als een hond je ontzettend bang maakt? En deze angst belemmert je in je dagelijkse leven?

KINDEREN

Zie je met lede ogen aan hoe bang jouw kind is voor honden? En dat je kind steeds meer situaties vermijdt, wat het eigenlijk leuk vindt? Kruipt je kind hierdoor steeds meer in zijn schulp en raakt het zijn/haar zelfvertrouwen kwijt?

Ervaringen met Juliz coacing

Testimonials

Judith komt regelmatig bij mij, om mij te begeleiden bij de opvoeding/training van Nora, mijn Drentse heidewachtel-dame van ruim 1 jaar, die een wat schrikkerige en angstige natuur heeft.Je merkt direct dat ze niet alleen ter zake kundig is, maar ook dat er die connectie is met een (aanvankelijk) vreemde hond. Ze is niet alleen competent, maar ook plezierig in de omgang met hond én baas.

Marja Sportel

Onze hond Jack bezorgde ons letterlijk slapeloze nachten. We wilden hem heel graag helpen om van zijn angstige gedrag af te komen maar wij waren zelf ten einde raad. We zijn heel blij dat Judith heeft geholpen. Fijn dat er ook nog een bepaalde periode nazorg gegeven wordt, het is erg prettig om bij vragen iemand te kunnen raadplegen. Nu kunnen we weer uitgerust genieten van onze hond!

Michel Barends

Judith dank je wel voor je fijne begeleiding met mijn Australian Shepherd Scotty. Ik heb veel van je geleerd, langzaam maar zeker gaan we weer de goede kant op. Wat ik heel erg in Judith is de rust, belangstelling en het meedenken. Als je op zoek bent naar een flexibele en onbevooroordeelde hondengedragstherapeut, neem dan vooral contact op met Judith van Dog2Work! Dank je wel, ook namens Scotty 😉

Sandra Jansen
Ons 2-jarige Kaninchenteckeltje tolde als een gek achter haar staart aan, likte dwangmatig en is door drie verschillende honden aangevallen. Na deze ervaringen kefte ze naar vrijwel alle honden die we tegenkwamen, soms hapte zo ook. Op advies van Judith ze twee maanden voedingssupplement gekregen en extra aandacht bij ontmoeting met andere honden. Ze keft nog wel, maar korter en ze is er sneller overheen. Bezoek met honden is de laatste 2 keer verlopen zonder enig incident!  Wat een opluchting. Judith bedankt voor je steun.
Elvira Molenaar