Over Dog2Work – Judith van Moorsel

Coach voor hond én mens.

Over Dog2Work

Judith van Moorsel

Samen met mijn gezin woon ik in Bourtange, op een prachtig plekje net buiten het dorp. Wij wonen hier met onze honden, kat, konijnen en schapen. Als trotse eigenaar van 2 werkende Border Collies beoefen ik ook het schapendrijven. Zij zijn van grote hulp bij de verzorging van mijn koppel schapen.

Passie voor honden

Dieren zijn mijn passie, van kleins af aan al. Toen ik eenmaal op mezelf woonde schafte ik een hond aan en liet ik die langgekoesterde droom in vervulling gaan. Zo kwam een hond uit het asiel in mijn leven: een Border Collie. Een verschrikkelijk bang hondje, dat waarschijnlijk al heel wat nare dingen had meegemaakt. Ik heb mijn hele ziel en zaligheid in deze hond gestopt. En samen met een gedragstherapeut is ze weer opgekrabbeld.

geïnspireerd door dit mooie vak

Ik was verknocht geraakt aan dit ras en geïnspireerd door dit mooie vak. Mijn opleiding tot hondengedragstherapeute heb ik gevolgd bij DogVision. Na mijn afstuderen in 2013 heb ik mijn bedrijf Dog2Work opgericht. Om hondeneigenaren te helpen bij het gedrag van hun hond.

Relatie tussen hond en eigenaar

In de afgelopen jaren heb ik veel bijscholing gedaan om mijn kennis uit te breiden. De relatie en het samenspel tussen mens en dier intrigeren mij enorm. In mijn werk ga ik uit van de samenwerking tussen de eigenaar en zijn hond.

Mijn drijfveer is om eigenaren te helpen het gedrag van hun hond te begrijpen. Zodat zij hun hond zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Met wederzijds vertrouwen en respect als basis.

Mijn drijfveer is om eigenaren te helpen het gedrag van hun hond te begrijpen.

 

Ik ben er zowel voor je hond als jou als eigenaar

Eigenaar en hond als team, die elkaar begrijpen en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Ik ben ervan overtuigd dat mens en dier veel aan elkaar hebben. Ik ben er om zowel je hond als jou als eigenaar te coachen in het proces om elkaar te begrijpen en te helpen.

Interesse?

Hulp nodig? Neem contact op voor meer (vrijblijvende) informatie.

Contact, informatie of een afspraak?

Ervaringen met Dog2Work

Testimonials

Judith komt regelmatig bij mij, om mij te begeleiden bij de opvoeding/training van Nora, mijn Drentse heidewachtel-dame van ruim 1 jaar, die een wat schrikkerige en angstige natuur heeft.Je merkt direct dat ze niet alleen ter zake kundig is, maar ook dat er die connectie is met een (aanvankelijk) vreemde hond. Ze is niet alleen competent, maar ook plezierig in de omgang met hond én baas.

Marja Sportel

Onze hond Jack bezorgde ons letterlijk slapeloze nachten. We wilden hem heel graag helpen om van zijn angstige gedrag af te komen maar wij waren zelf ten einde raad. We zijn heel blij dat Judith heeft geholpen. Fijn dat er ook nog een bepaalde periode nazorg gegeven wordt, het is erg prettig om bij vragen iemand te kunnen raadplegen. Nu kunnen we weer uitgerust genieten van onze hond!

Michel Barends

Judith dank je wel voor je fijne begeleiding met mijn Australian Shepherd Scotty. Ik heb veel van je geleerd, langzaam maar zeker gaan we weer de goede kant op. Wat ik heel erg in Judith is de rust, belangstelling en het meedenken. Als je op zoek bent naar een flexibele en onbevooroordeelde hondengedragstherapeut, neem dan vooral contact op met Judith van Dog2Work! Dank je wel, ook namens Scotty 😉

Sandra Jansen