Angst voor honden bij volwassenen

Angst voor honden bij volwassenen

Er is wat aan te doen. Laat mij je hierbij helpen!

Je maakt graag in het weekend een lekkere boswandeling, zeker als het mooi weer is. Maar die honden, die je dan tegenkomt …

Honden kom je overal tegen

Je vindt het heerlijk om na het eten ’s avonds een eindje te gaan hardlopen. Was er maar iemand, die met je mee ging. Want je durft niet alleen. Je weet dat er honden uitgelaten worden. Je hebt goede vrienden, waar je graag mee afspreekt. Totdat ze je vertellen dat ze een pup hebben gekocht. Nu kom je er niet meer.

Vijf procent van de bevolking heeft een angst voor dieren.

Herkenbaar?

Met zo’n twee miljoen honden in Nederland kom je altijd wel een keer een hond tegen in je dagelijkse omgeving. Maar wat als een hond je ontzettend bang maakt? En deze angst belemmert je in je dagelijkse leven?

 

Er is wat aan te doen. Laat mij je helpen!

Gelukkig is angst voor honden (hondenfobie) goed te behandelen. Leer rustig meer over de werkwijze, bekijk de tarieven of neem contact op voor meer (vrijblijvende) informatie.

Contact, informatie of een afspraak?

Ervaringen met Juliz coacing

Testimonials

Judith komt regelmatig bij mij, om mij te begeleiden bij de opvoeding/training van Nora, mijn Drentse heidewachtel-dame van ruim 1 jaar, die een wat schrikkerige en angstige natuur heeft.Je merkt direct dat ze niet alleen ter zake kundig is, maar ook dat er die connectie is met een (aanvankelijk) vreemde hond. Ze is niet alleen competent, maar ook plezierig in de omgang met hond én baas.

Marja Sportel

Onze hond Jack bezorgde ons letterlijk slapeloze nachten. We wilden hem heel graag helpen om van zijn angstige gedrag af te komen maar wij waren zelf ten einde raad. We zijn heel blij dat Judith heeft geholpen. Fijn dat er ook nog een bepaalde periode nazorg gegeven wordt, het is erg prettig om bij vragen iemand te kunnen raadplegen. Nu kunnen we weer uitgerust genieten van onze hond!

Michel Barends

Judith dank je wel voor je fijne begeleiding met mijn Australian Shepherd Scotty. Ik heb veel van je geleerd, langzaam maar zeker gaan we weer de goede kant op. Wat ik heel erg in Judith is de rust, belangstelling en het meedenken. Als je op zoek bent naar een flexibele en onbevooroordeelde hondengedragstherapeut, neem dan vooral contact op met Judith van Dog2Work! Dank je wel, ook namens Scotty 😉

Sandra Jansen