Angst voor honden bij kinderen

Angst voor honden bij kinderen

Er is wat aan te doen. Laat mij je hierbij helpen!

Je kind is inmiddels groot genoeg om alleen naar school te lopen/fietsen. Maar hij of zij durft het niet, want op de route kom je honden tegen. Je kind heeft op school een beste vriend gemaakt. Maar toch wil hij/zij niet bij het vriendje spelen. Want ze hebben een hond.

Honden kom je overal tegen

Niets fijner om met mooi weer na school lekker buiten te spelen. Niet voor jouw kind. Hij/zij durft niet alleen naar buiten; er zijn teveel honden in de buurt. Je kind is gek op zijn opa en oma en geniet van logeerpartijtjes. Totdat oma vertelt dat ze een hond gaan aanschaffen.

Herkenbaar?

Zie je met lede ogen aan hoe bang jouw kind is voor honden? En dat je kind steeds meer situaties vermijdt, wat het eigenlijk leuk vindt? Kruipt je kind hierdoor steeds meer in zijn schulp en raakt het zijn/haar zelfvertrouwen kwijt?

Er is wat aan te doen. Laat mij je kind helpen!

Gelukkig is angst voor honden (hondenfobie) goed te behandelen. Lees rustig meer over de werkwijze, bekijk de tarieven of neem contact op voor meer (vrijblijvende) informatie.

Contact, informatie of een afspraak?

Ervaringen met Juliz coacing

Testimonials

Judith komt regelmatig bij mij, om mij te begeleiden bij de opvoeding/training van Nora, mijn Drentse heidewachtel-dame van ruim 1 jaar, die een wat schrikkerige en angstige natuur heeft.Je merkt direct dat ze niet alleen ter zake kundig is, maar ook dat er die connectie is met een (aanvankelijk) vreemde hond. Ze is niet alleen competent, maar ook plezierig in de omgang met hond én baas.

Marja Sportel

Onze hond Jack bezorgde ons letterlijk slapeloze nachten. We wilden hem heel graag helpen om van zijn angstige gedrag af te komen maar wij waren zelf ten einde raad. We zijn heel blij dat Judith heeft geholpen. Fijn dat er ook nog een bepaalde periode nazorg gegeven wordt, het is erg prettig om bij vragen iemand te kunnen raadplegen. Nu kunnen we weer uitgerust genieten van onze hond!

Michel Barends

Judith dank je wel voor je fijne begeleiding met mijn Australian Shepherd Scotty. Ik heb veel van je geleerd, langzaam maar zeker gaan we weer de goede kant op. Wat ik heel erg in Judith is de rust, belangstelling en het meedenken. Als je op zoek bent naar een flexibele en onbevooroordeelde hondengedragstherapeut, neem dan vooral contact op met Judith van Dog2Work! Dank je wel, ook namens Scotty 😉

Sandra Jansen