Tarieven – kosten hulp bij angst voor honden

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Werken aan je angst is een proces. Ik ga dit traject samen met jou aan, om jouw angst hanteerbaar te maken of te doen verdwijnen.

Coachingstraject

Begeleiding bij angst voor honden is een traject dat meerdere sessies omvat. Dit begint altijd bij een intakegesprek. Aan de hand hiervan maken we samen een plan van aanpak en bepalen we in overleg hoeveel sessies we nodig denken te hebben.

Een sessie duurt gemiddeld 60 minuten.  De kosten voor een enkele sessie bedragen:

75inclusief btw exclusief reiskosten

Reiskosten

Bij afspraken aan huis (in ieder geval de intake) worden reiskosten berekend á € 0,20 per kilometer.

Interesse?

Hulp nodig? Neem contact op voor meer (vrijblijvende) informatie.

Contact, informatie of een afspraak?

Ervaringen met Juliz coacing

Testimonials

Judith komt regelmatig bij mij, om mij te begeleiden bij de opvoeding/training van Nora, mijn Drentse heidewachtel-dame van ruim 1 jaar, die een wat schrikkerige en angstige natuur heeft.Je merkt direct dat ze niet alleen ter zake kundig is, maar ook dat er die connectie is met een (aanvankelijk) vreemde hond. Ze is niet alleen competent, maar ook plezierig in de omgang met hond én baas.

Marja Sportel

Onze hond Jack bezorgde ons letterlijk slapeloze nachten. We wilden hem heel graag helpen om van zijn angstige gedrag af te komen maar wij waren zelf ten einde raad. We zijn heel blij dat Judith heeft geholpen. Fijn dat er ook nog een bepaalde periode nazorg gegeven wordt, het is erg prettig om bij vragen iemand te kunnen raadplegen. Nu kunnen we weer uitgerust genieten van onze hond!

Michel Barends

Judith dank je wel voor je fijne begeleiding met mijn Australian Shepherd Scotty. Ik heb veel van je geleerd, langzaam maar zeker gaan we weer de goede kant op. Wat ik heel erg in Judith is de rust, belangstelling en het meedenken. Als je op zoek bent naar een flexibele en onbevooroordeelde hondengedragstherapeut, neem dan vooral contact op met Judith van Dog2Work! Dank je wel, ook namens Scotty 😉

Sandra Jansen